Gero Publishing voegt nieuwe dimensie toe aan rouwdrukwerk

Beelden zeggen meerGeachte lezer,

De natuur kan ons helpen het leven en sterven op gepaste wijze te verbeelden. Rustieke landschappen, de kust, de zon, de bomen, de bloemen, de dieren en religieuze symbolen helpen ons de juiste woorden te vinden. Het werken met licht heeft een nieuwe dimensie toegevoegd aan rouwdrukwerk.

Natuur- en Lichtserie
De met zorg gekozen eenvoud en schoonheid van de voorstellingen in de serie 'Natuur' zijn tijdloos en voor een ieder van ons herkenbaar. Met de serie 'Licht' biedt Gero u een stijlvolle collectie waarin een lichtaureool een subtiel accent legt op de ingedrukte persoonsnaam.

De Gero collecties worden gedrukt in soft-tone full colour. Het ingetogen kleurgebruik is nooit overheersend en maakt de ingedrukte tekst vriendelijk leesbaar.

Stijlvol presenteren
In de zeer praktische en handzame ringbandkoffertjes presenteert u uw rouwdrukwerk op stijlvolle wijze. Uiteraard hebben wij ook voor u de koffertjes gereserveerd! Ook beschikken wij over een catalogus van de rouwdrukwerk collecties. Een stijlvolle brochure in praktisch formaat, handig voor iedere uitvaartverzorger om bij zich te hebben! Wenst u brochures, monstermateriaal of een set ringbandkoffertjes te ontvangen, dan vernemen wij dat graag van u.

Assortiment
Gero biedt u tal van ontwerpen met een ruime keuze aan specificaties, speciaal gemaakt voor offsetdruk en/of laserprint. Van ieder ontwerp bieden wij u circulaires, dankbetuigingkaartjes Ún bidprentjes. Handig zijn de universele rouwenveloppen voor circulaires en dankbetuigingen, netjes verpakt per 50 in cellofaan met trekstrip!

Bestel via internet, telefoon of fax
Wenst u meer informatie en/of een bestelling te plaatsten, dan kunt u bellen naar (075) 647 87 89. Ook kunt u ons bereiken via de fax op nummer (075) 647 87 88 of een e-mail sturen naar info@geropublishing.nl. Online bestellen kan natuurlijk ook!

Voor meer informatie of een persoonlijke afspraak zijn wij u graag van dienst.

Met vriendelijke groet,
Gero Publishing BV

A.J. Bos, Edwin